One Essence

Eerste vooropleiding urban-dans in het Oosten van het land

De vooropleiding 1 Essence is gericht op talentontwikkeling in de dansstijl urban. Binnen dit traject is er ruimte voor persoonlijke en individuele coaching en wordt er les gegeven door gerenomeerde docenten die gespecialiseerd zijn in diverse urban danstechnieken- en stijlen. ‘1 Essence’ staat voor de essentie van urban dans: broederschap.

Als eerste vooropleiding speciaal gericht op urban dans is 1 Essence een belangrijke aanvulling op het programma van dansscholen in het oosten van Nederland. Inhoud programma Programma bestaat uit diverse urban danstechnieken en -stijlen, waaronder hiphop, popping, locking, street styles en breakdance. Daarnaast doen de dansers mee aan battles, optredens en danswedstrijden.

1 Essence onderscheidt zich door een zeer persoonlijke aanpak waarbinnen ruimte is voor individuele coaching en nauw contact met ouders. De studenten van de vooropleiding worden verdeeld in 2 groepen: beginners en gevorderden. Studenten van 1 Essence kunnen doorstromen naar onder andere Artiest Dans Urban, een mbo-opleiding van Studio26 en Rijn IJssel.

Docenten

De workshops zullen worden verzorgd door zeer ervaren dansdocenten, gespecialiseerd in de dansstijl urban. Het team zal onder andere bestaan uit getalenteerde urbandansers Roché Apinsa, Daniel Louis en Ruben Chi Verhoeven.

lesprogramma

De lessen vinden 30 keer op vrijdag plaats en 5 keer per jaar op zondag.

Er komen diverse urban dansstijlen en –technieken aan de orde, waaronder hiphop, popping, locking en breakdance. Ook is er veel aandacht voor de eigenheid van een leerling en het ontwikkelen van een eigen bewegingsstijl. Freestyle lessen vormen dus ook een groot onderdeel van het programma. Daarnaast zullen de leerlingen buiten het lesprogramma regelmatig optreden op kleine en grote podia, meedoen met urban dance battles of andere activiteiten. Tot slot vinden we de persoonlijke ontwikkeling van elke leerling erg belangrijk en wordt elke leerling dus ook op individueel niveau gecoacht, aansluitend bij zijn of haar talent en is er veel contact met de ouders.

Algemene informatie

Leeftijd: 5 jaar tot ca. 21 jaar
Start lessen: september 2017
Open dag: 24 juni 2017
Auditie: 9 juli 2017

Tarieven

2 uur per week
50 euro per maand

4 uur per week
100 euro per maand

Voor meer info stuur ons gerust een mail.

Contact opnemen

Evenementen

Momenteel hebben wij geen evenementen.